24/12-12

GOD JUL!!!

Dusch, hundhärj och jullunch i Jukkas står på schemat för min del innan det är dags att svida om till workmode. Taggad på jobb? Njaaa, men det blir nog bra.. får ju sällis av världens bästa Malle på vägarna.

Hoppas alla får en supermysig helg, oavsett om ni är lediga eller jobbar,



22/12-12

Världen gick inte under.. surprise surprise! Eller så gjorde den det utan att vi vet om det? Eller så har vi aldrig existerat? Kanske är det bara jag som drömmer alltihop? Ja vem vet,

Dan före dan före dopparedagen.. men sprolla. Jag jobbar ju ändå. Ingen julkänsla har infunnit sig och det är väl kanske lika bra det? Men klart det känns trist att inte kunna vara med familjen på julafton spec. när t.o.m. lillebror kommer upp. Faaast jag kan iofs ha en verklighetstrogen konversation med honom i min skalle istället.

Jag: - HEEEEJ LILLEBROR!!!
Björn: - Vad vill du...?
Jag: - Har du inte saknat mig?! *big smile*
Björn: - Nej.
Jag: - Nähä, synd för dig. Hur mår du?
Björn: - Bra.
Jag: - Men vad fint! Blablablablabla (i en evighet).
Björn: - .......
Jag: - Tycker du inte om mig?
Björn: - Nej.

True story. He's a man of few words my little bro. Men jag tror att han älskar mig i smyg.

Anywhooo.. det blir säkert sjukt lajjbans att jobba. Säkert. Mmm. Jajjemän. Det blir väl vad man gör det till?
Idag var iaf en bra dag. Iaf tills jag kom tillbaka till stan från Nikkaluokta vid 12.30 och var minst 15min sen till varenda körning fram till kl 16. Nu har jag snudd på magkatarr och en värkande urinblåsa. Life is goood. <3

Middag med flickorna ikväll, det blir fint det. :) Funderar på att eventuellt ta en dusch innan.. och kanske borsta håret. Vi får se. Intresseklubben antecknar?


6/12-12

Till månen och tillbaka. <3
Igår fattade jag ett av mina svåraste beslut någonsin. Jag sa hejdå till en person som jag älskar, den personen som har betytt mest för mig under en lång tid. När det inte funkar, när ingen får ut det man vill ur relationen och man mår dåligt över det.. då finns det bara en utväg. Vi såg ingen annan lösning och gudarna ska veta att vi försökte. Men nu är det över. Det är över på riktigt. Tårarna rinner men det känns ändå rätt. Det är dags att jag fokuserar på mig själv och allt som är mitt. Det är dags att släppa taget.

För att nämna något mycket roligare fyller världens bästa exfru 27år idag. Önskar innerligt att jag hade kunnat vara där och krama om henne och framförallt äta upp hennes gofika. ;)
Grattis vännen! Hoppas din kväll blir lika fin som du är. <3


4/12-12

Jag har blivit förkyld. Det är jättejobbigt. Jag vill dö. Tyck synd om mig.

RSS 2.0