Framgångar och motgångar.

Livet är inte alltid som man vill att det ska vara. Ibland känns det som att endel människor får stå ut med så oerhört mycket skit, när andra (i jämförelse) glider fram på en räkmacka.

Mina tankar finns idag framförallt hos fyra personer.
Världens bästa farmor ligger nedsövd med dubbelsidig lunginflammation i Gällivare.
Världens bästa farfar är kvar hemma i byn, relativt nyopererad och allmänt ofärdig. Jag kan inte ens föreställa mig hur orolig han måste vara för sin fru. De har varit tillsammans hela livet och de fyllde båda 87år i september. 
Världens finaste Ida är numera min exfru och även om vi inte pratar så mycket just nu så finns hon i mina tankar jämt och ständigt.
Och sist, men definitivt inte minst tänker jag på min klimpfjälla som nyligen har förlorat sin morfar, som om det inte räckte med all annan skit som bara staplar sig i hennes liv. 

Jag kanske inte säger så jävla mycket och när jag väl gör det kanske jag inte säger rätt saker, MEN jag finns här, bara ett samtal bort. Det gäller ALLA mina nära och kära, inte bara de ovan nämnda.

För att inte dra ner stämningen totalt så finns det även positiva saker att nämna. T.ex. att snön äntligen är här! Det har snöat mer eller mindre varje dag de senaste två veckorna så nu har vi iaf ett par decimeter och det går bara fint att köra släde på det. :D
En annan bra grej är att jag är ganska snygg. Ifall ni inte visste det. (Tål att upprepas dock.)

RSS 2.0