What´s new gummisnew(d)?

Eko eko ekooo.. ja här vare tyst som i graven.
Snabb sammanfattning av mitt liv sedan min senaste uppdatering:

Vi har blivit med valp. En 4mån gammal illbatting vid namn Ennis. Han är ganska ball.
Vi har typ fått en dusch.
Vi har fått efterlängtat besök av finaste Jonna, men som vanligt är underbart alldeles för kort. Ser hemskt mycket fram emot nästa gång. Dessutom dök Malle upp som en fin liten överraskning. Där snackar vi bra helg!
Jag har idag fått löneförhöjning i samband med utökat ansvar för taxibili.. känns både bra och dåligt. Jobbade 206h i oktober. Det är ungefär 30h mer än jag vill jobba eg och nu har jag tagit på mig ännu mer. Men är man pengatörstig så är man! Och nu snackar vi bra med klinkers. Känns nog mest bara bra när jag tänker efter.
Dessutom har både jag och Ida ledigt 3dagar ihelg och funderar på att spana in IKEA i Happis, känns som en ganska skojsam idé.
Under närmaste tiden framöver stundar tjejfest på jobbet, julbord med chefen (där vi enligt honom själv ska supa oss under bordet) och allehanda pyssel med lägenheten och djuren.

Livet rullar på ganska fint just nu med andra ord. Om man bortser från pisspölar och bajskorvar på hallgolvet förstås, men det ska vi väl förhoppningsvis inte behöva stå ut med allt för länge till.

Det värsta med livet i detta nu är att vi inte har någon snö! Hör och häpna.. november och ingen snö. Jag måste ha dött och kommit till helvetet, det är fan inte okej.



RSS 2.0