Tengo un caballo moreno.

Ibland pratar jag högt för mig själv (man får bäst svar då) men det märkliga är att jag ALLTID gör det på engelska. Oftast med en brittisk accent. Why is that? Och ibland tänker jag på spanska. Fast jag är rätt tveksam till att det är riktig spanska.. det är nog mest bara hittapå.

Just i detta nu sitter jag med en semla i vänstra näven och en kopp kaffe i den högra. (Vad tusan skriver jag med då?) Våldsamt nöjd efter dagens träningstur med hundarna. Joxa och Jiddra tuffade på som ånglok i led och Rita och Sally sprang som skållade troll där bakom. Hade jag nu inte varit en av världens snurrigaste personer hade jag kanske inte glömt Ennis sele hemma och isåfall hade det blivit ett 5-spann idag.. men det får bli på lördag. Längtar redan! Så jäkla typiskt att jag är ledig så sällan och att det är som att köra transfer när jag ska plocka upp alla små delar av mitt spann.. startar på renstigen med 2 hundar i bilen, fyller på på hermelinsgatan med 1, sen ner till laxis och hämta ytterligare 1 för att sen sno förbi adress nr 1 i jukkas och hämta sista hunden. Släden är på adress nr 2 i tidigare nämnda by. Underbart. När man väl har samlat ihop alla beståndsdelar känns det inte så lockande att börja flänga upp på klubben.. så det blir mest bara glassande på isen. Jag kanske borde hundnappa allihopa? Mysigt ändå att ha 6 hundar i lägenheten. Ehe.. eller inte. Tur att brorsan flyttar in i mitt hus nu, då blir det ett stopp mindre. 

Alla hjärtans dag idag sägs det. Trist ändå att det ska måsta finnas en speciell dag för att folk ska visa att de tycker om varandra. (Fast det säger jag säkert bara för att jag är singel.)

Igår var jag glad, idag är glad och imorgon ska jag baskemig också vara glad. Det är en trevlig känsla, gladhet.

RSS 2.0